De praktijk

TopDent is een moderne praktijk voor tandheelkunde waar mensen werken met veel ervaring. Ons doel is om professionele en totale tandheelkundige zorg te bieden aan gemotiveerde patiënten die zorg voor en behoud van hun gebit belangrijk vinden.

Dit betekent in de eerste plaats dat het gebit gezond tandvlees heeft of krijgt en dat de mondhygiëne op een dusdanig peil wordt gebracht dat het tandvlees ook gezond blijft.

Ten tweede wordt er voor gezorgd dat het gebit vrij wordt gemaakt van gaatjes en/of ontstekingen.

Ten derde kan er gewerkt worden aan verfraaiing of correctie van tanden en kiezen voor een optimale esthetiek. Voor orthodontie of implantologie verwijzen wij door naar bekwame specialisten.

Door een blijvend tekort aan tandartsen zijn veel praktijken overvol en ervaren mensen vaak dat er maar weinig tijd voor een behandeling wordt genomen. Wij proberen deze tijd wel te nemen en streven naar een rustige, patiëntgerichte manier van werken. Onze praktijk is ingericht met moderne en geavanceerde behandelapparatuur.

Ons specialisme is behandeling van (extreem) angstige volwassen patiënten. Voor angstige kinderen kunt u beter te rade gaan bij een speciale kindertandarts.

Page_divider